Ziua explo

1 November 2014 / București

Inițial anul acesta nu am vrut să facem un program explo în luna noimebrie, în mod special pentru că avem mulți exploratori noi în Clubul Solomon și nu am vrut să îi punem de la primele întâlniri pe exploratori să învețe teme pentru program.
Dar am vrut să marcăm totuși în vreun fel faptul că a fost ziua exploratorului.
Astfel, în Sabat dimineața, la Comunitatea Maranatha am avut un moment în care am prezentat în fața comunității de acolo activitațile clubului de exploratori și am avut un moment de învestitură a doi dintre exploratorii care activează deja de un an dar pentru că nu au fost în tabară nu i-am putut învesti atunci, așa că i-am învestit acum. De asemenea, am învestit-o pe Dorothea ghid-asistent.
În Sabat după-amiază am avut un program ceva mai lung la Comunitatea Noul Grant împreună cu clubul de licurici al bisericii. Am avut prezentarea clubului de licurici și ei au prezentat de asemenea raportul activităților lor de anul trecut.

A fost o învestitură de licurici și am marcat de asemenea trecerea licuricilor la programul de exploratori.
Am făcut de asemenea un rezumat al activităților clubului de exploratori și am avut de asemenea o ceremonie de învestitură.
Am învestit încă un explorator mai vechi care nu a ajuns în tabără în vară și de asemenea l-am învestit pe Costel Gogoneață ghid-asistent și pe fratele pastor tot ghid-asistent. 
Am vrut să îi oferim cravata de ghid-asistent fratelui pastor ca pe un vot de încredere că ne va susține în continuare în activități și la întâlniri la fel cum a început să o facă și până acum și ca o forma de încurajare. Și credem (toată echipa de instructori de la noi) că va face acest lucru.
Duminica am fost în excursie cu grupa nouă de exploratori la Cabana Gârbova pentru a sarbatori Ziua Exploratorului în natura.
Imagini de la programul din Noul Grant pot fi gasite aici https://www.facebook.com/media/set/?set=a.664035123717810.1073741850.659923777462278&type=1

Autor: Cristina Neagu, Clubul Solomon

Tags: