Tabăra Școala Liderilor ‘BeCome’

🏕𝐓𝐚𝐛𝐚̆𝐫𝐚 𝐞𝐱𝐩𝐥𝐨 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐋𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 ‘𝐛𝐞𝐂𝐨𝐦𝐞’
Pănicel, Râșnov
11-15 august 2021
Coordonator: Andi Stancu

Un loc, 3 invitați, 5 zile pline de surprize, 35 de participanți, sute de răspunsuri la întrebări, așa se poate caracteriza Tabăra „BeCome” pentru Școala Liderilor din perioada 11-15 august, Pănicel- Râșnov.

Printre seminarii, jocuri, devoționale și alte activități, am descoperit care este scopul lui Dumnezeu in viața fiecăruia. Dintre toate experiențele ascultate în tabără, am știut că Dumnezeu ne-a pus pe toți la un loc, tocmai pentru că aveam nevoie să ne vedem prin ochii Săi. Când conștientizăm cât de frumoși ne vede, găsim motivația pentru a ne remodela caracterul.

Am învățat să ne prețuim, să ne dăm timp si să recunoaștem că ceea ce suntem ca ființă nu poate să fie făcut la întâmplare. Poți să devii cea mai bună versiune a ta doar cu Dumnezeu.

Feedbackurile exploratorilor ne asigură că Domnul a condus această tabără.

„Dumnezeu a fost cu noi, am simțit în fiecare părticică din program”.

„Mă tot gândeam în ultima perioada care este planul lui Dumnezeu cu mine . Această tabără m-a ajutat să înțeleg cine sunt și ce voi face în viața mea, m-a făcut să realizez că noi suntem ca o familie și că putem conta unii pe alții. Un lucru foarte important este că niciodată nu vom fi singuri. M-ați ajutat enorm în a mă regăsi și în a-L regăsi pe Dumnezeu.”

„Ideile voastre de la devoționale sau de pe traseul tematic, o să îmi rămână mereu în minte. „

 

Îmi doresc ca în „devenirea” noastră catre Cer să întâlnim oameni care să „construiască” la caracterele noastre. Nu uitați:

 

  • „uitați-vă la voi prin ochii Lui Dumnezeu”

 

  • Ești copilul lui Dumnezeu! Trăiește demn de aceasta!

 

Andi Stancu

 

17 august 2021

Tags: , , , ,