Săptămâna de rugăciune a exploratorilor din Dâmbovița și Ziua exploratorilor

Săptămâna de rugăciune a exploratorilor din Dâmbovița și Ziua exploratorilor

În perioada 30 octombrie- 5 noiembrie 2022 a avut loc Saptămâna de Rugăciune a Exploratorilor din Dâmbovița, întâlnirile desfășurându-se prin intermediul platformei Zoom, fiind transmite live pe pagina de facebook Tineret Muntenia, cât și fizic, în Sabat, în Bisericile din Speriețeni, Târgoviște Betania și Târgoviște Speranța.

La întâlniri au participat atât exploratori și instructori din județul Dâmbovița, cât și din alte județe de pe teritoriul Conferinței Muntenia, media persoanelor participante fiind de 70 persoane.

În fiecare seară participanții s-au bucurat de prezența unui invitat special care a prezentat cuvântul spiritual, Dragoș Brașoveanu, Robert Mandache, Daniel Nițu, Benjamin Stan, Ovidiu Pascu, Felix Mușat, Gelu Poenariu și Gabriel Nicolae.

 

În ultima zi, în sabatul din 5 noiembrie s-a sărbătorit și Ziua Exploratorilor, ocazie la care au participat la biserica Speranța Târgoviște 160 de exploratori și instructori. După amiază exploratorii și instructorii au distribuit în oraș pliante Sola Scriptura și pliante pentru proiectul de donare de sânge “Picătura de viață”. Ziua Exploratorilor a fost marcată și în alte comunități din Conferința Muntenia, prin programe susținute de exploratori în bisericile locale.

6 noiembrie 2022

Tags: , , ,