Convenția Pulsemmet

4 December 2014 / Schonblick, Germania (50 km de Stuttgart)

In perioada 4-8 februarie va avea loc la Schonblick in Germania (50 km de Stuttgart) Conventia PULSEMEET destinata liderilor de tineret, organizata de Departamentul Tineret al Diviziunii noastre. Editia trecuta a fost foarte reusita. Conventia este destinata tuturor celor ce lucreaza cu adolescentii si tinerii. Detalii cu privire la program si invitati puteti obtine de la adresa: 2015.aypulse.org
Pretul acestei conventii este de 100 euro, pentru inscrieri pana pe data de 11 decembrie. Dupa aceasta data pretul se mareste cu 30 de euro.
Inscrierile se fac la adresa magdalenazamfirei@adventist.ro si sunt considerate valide odata cu depunerea sumei de 100 euro. In cazul retragerii, banii nu vor fi returnati.
Daca va fi un numar suficient de inscrieri se va organiza transportul cu autocarul, pretul aproximativ fiind de 120 euro. Luati in calcul in acest caz 2-3 zile inainte de eveniment si 2-3 zile dupa, avand in vedere posibilitatea vizitarii unor obiective turistice pe traseu.
Datele necesare inscrierii sunt urmatoarele:
Nume, prenume
Adresa: Strada, Nr.
Orasul
Codul
Data nasterii
Conferinta
M/F
E-mail
Am nevoie de traducere
Date complete despre biletul de avion : aterizare, decolare, data, ora, numar zbor / si pt. plecare si pt sosire (daca solicitati transport de la aeroport)
Nr Camere / sau cu cine impart camera (pentru familii)
Mancare: intolerante, alergii…
Alte obs: …

Tags: