Convenția „Panellus”

 

Convenția de instruire a instructorilor de exploratori „Panellus”

 

În perioada 1-4 decembrie 2022, la Centrul de Tineret Respiro din Moieciu de Sus, s-a desfășurat Convenția de instruire a instructorilor de exploratori „Panellus”, la care au participat 75 persoane.

Evenimentul a fost atât o tabără de instruire pentru instructorii începători, dar și o ocazie de dezvoltare continuă pentru instructorii cu vechime.

Devoționalele, mesajele spirituale și discuțiile create au fost legate de lecții pe care le putem învăța de la ciuperci. Aplicațiile spirituale i-au condus pe instructori spre conștientizarea rolurilor pe care le pot juca în alegerile pe care le fac în raport cu cei cu care interacționează. Așa cum ciupercile pot fi hrănitoare, toxice și chiar mortale, așa și noi oamenii putem alege ca influența noastră asupra celor din jur să fie în una dintre aceste categorii.

Pe lângă mesajele spirituale, instructorii au participat și la ateliere și specializări diverse, cum ar fi stele, scoici, isprăvnicie, povestiri creștine, nisip, roci și minerale, prim ajutor și altele, specializări pe care le vor transmite mai departe copiilor din grupele unde activează.

10 decembrie 2022

Tags: , ,